Ο ΠΑΟΚ απολογήθηκε για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στον τελικό κυπέλλου, ενώ παρέθεσε νέα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε στη διάρκεια της Τρίτης (31/5) για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να φέρνουν νέα στοιχεία στη δημοσιότητα ενώ έριξαν τις ευθύνες στην αστυνομία και τη στάση που τήρησε σε όλη τη διάρκεια του τελικού.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες δέκα-δεκαπέντε μέρες καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπομνήματα έως τις 9 Ιουνίου.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλου, Μάκη Γκαγκάτση, το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκο Κυριάκο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και τον νομικό της Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στην επιτροπή πολλά νέα στοιχεία και ντοκουμέντα από βίντεο και φωτογραφίες με απρόκλητες επιθέσεις και άσκοπη χρήση χημικών κατά φιλάθλων κάθε ηλικίας, αλλά και οικογενειών, που παρακολούθησαν τον τελικό από την κερκίδα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα επισημάνθηκε και η παντελής έλλειψη της Αστυνομία από τους απαιτούμενους ελέγχους κατά την είσοδο στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει με “καμπάνα” της έδρας της, τιμωρία από 2 έως 4 αγωνιστικές και πρόστιμο ενώ με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα κινδυνεύει ο Μάκης Γκαγκάτσης για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στη διακοπή του αγώνα.