Σημειώθηκαν ήδη οι πρώτες κινήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία για τις ενέργειές τους: Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, Υπουργεία, ΕΠΟ και Αστυνομία!

Τα όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ δεν θα περάσουν στα ψιλά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν καταλήξει ήδη στις πρώτες τους κινήσεις. Οι επιτελείς του Δικεφάλου απευθύνθηκαν με επιστολή τους στον Κλάτενμπεργκ και σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Αστυνομίας και ΕΠΟ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των επιστολών, κάτι που αναμένεται να συμβεί μόλις πρωτοκολληθούν και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένης της αντιμετώπισης που είχαν οι Θεσσαλονικείς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και αυτό αφορά και την ομάδα και τους οπαδούς που ταξίδεψαν στο ΟΑΚΑ…

Προφανώς και το μομέντουμ έχει τη σημασία του για τους ανθρώπους του Δικεφάλου καθώς δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν σπασμωδικά, προχωρώντας σε κινήσεις πρόσκαιρου εντυπωσιασμού αλλά μελετώντας προσεκτικά και σε συνεννόηση με το νομικό τους επιτελείο τις ενέργειές τους.

Και σαφώς οι Θεσσαλονικείς όφειλαν να σεβαστούν την επιστροφή των φιλάθλων, να φτάσουν με ασφάλεια όλοι στη βάση τους και στη συνέχεια να δρομολογήσουν τις εξελίξεις…