ΠΑΟΚΣτην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για Αθήνα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να «ντοπάρουν» τους Θεσσαλονικείς ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος!

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να ολοκληρώσει την προετοιμασία του με φόντο τον τελικό Κυπέλλου στη βάση του και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Τούμπας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα προπονηθούν στο «σπίτι» τους το πρωί της Παρασκευής (21/5) και κατόπιν θα αναχωρήσουν το απόγευμα για την Αθήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι σύνδεσμοι του Δικεφάλου απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στην Τούμπα και να δώσουν το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Όπως σημειώνουν μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση: «Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένο και μη την Παρασκευή 21/5 και ώρα 11.00 στο γήπεδο της Τούμπας…» με στόχο όπως υπογραμμίζουν: «να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μας. Υ.Γ:Φέρτε μας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!».