Για την νίκη πρωταθλήματος επί του Άρη, αλλά και για το προσεχές ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αρχικά έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών: «Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες που θρηνούν και έχασαν τους ανθρώπους τους. Υπάρχει ο αθλητισμός που μας ευχαριστεί, υπάρχουν όμως και αυτά τα τραγικά γεγονότα. Οι οπαδοί μας σκέφτονται πως κάποια πράγματα έχουν γίνει λάθος σε αυτό το κράτος. Για αυτό γέμισαν και τα γήπεδα με πανό».

Για την σημαντική νίκη της Λαμίας κόντρα στον Άρη: «Δυσκολευτήκαμε πολύ κόντρα στον Άρη και ας νικήσαμε. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Εμείς χθες ήμασταν τυχεροί. Ευτυχώς γιατί η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Υπήρχαν παιχνίδια που τα δικαιούμασταν και στο τέλος δεν πήραμε τίποτα. Χτες μας χαμογέλασε η τύχη γιατί κάναμε δύο επιθέσεις και τις κάναμε γκολ και τις δύο. Θα μπορούσαμε να το έχουμε χάσει αυτό το παιχνίδι».

Για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει σήριαλ. θα παίξουμε όμως, με όποιες ελλείψεις έχουμε. Δεν είναι άμεση προτεραιότητα το κύπελλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε και θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια να χάσουμε. Αν ήταν μια ομάδα πιο μικρού μεγέθους, ίσως να το κυνηγούσαμε. Αλλά δύσκολο. Είδαμε χτες τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία»

Για τα εισιτήρια που δεν δίνει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Δεν έδωσα σε κανέναν γιατί το γήπεδο είναι μικρής χωρητικότητας. Χωράει μόνο 400 άτομα η θύρα των φιλοξενούμενων. Για αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Δίνουμε μόνο τις υποχρεωτικές προσκλήσεις στη διοίκηση. Όταν φτάνουν οι οπαδοί μπουλούκια, χάνεται ο έλεγχος. Δεν δίνουμε σε κανέναν εισιτήρια. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να γίνει ήρεμα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».