Όλα ανοικτά είναι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, σύμφωνα με τον προπονητή των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη Τύπου: 

«Ηταν ένα πρώτο ημίχρονο που είχε πολλά. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από αυτά. Θεωρώ ότι είναι ένα αποτέλεσμα θετικό για εμάς. Στην Αθήνα για το πρωτάθλημα ήμασταν κοντά σε μια ισοπαλία, σήμερα ήμασταν κοντά σε μια νίκη. Μας αφήνει ελπίδες το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τόση μεγάλη συμμετοχή στα προηγούμενα ματς και είχαν καλή απόδοση.

Στο πρώτο ημίχρονo είχαμε πρόβλημα στις μπαλιές του αντιπάλου στα πλάγια όμως διορθώσαμε την αδυναμία στην ανάπαυλα. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ολόκληρο το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλαμε να έχουμε τα δικά μας διαστήματα και σ’ αυτά να δημιουργήσουμε κάτι. Ηταν ένα όμορφο παιχνίδι και για όσους το παρακολούθησαν και για μας μια εισαγωγή σε μια περίοδο με πολλούς αγώνες».

Για το αν η απόδοση της ομάδας επηρεάστηκε από τη φάση του πέναλτι της ΑΕΚ: «Πάντα επηρεάζεσαι από ένα πέναλτι αλλά αυτό πρέπει να είναι στιγμιαίο. Αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας γιατί αλλάζει και το αποτέλεσμα όπως είδαμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σφυρίχθηκε κι αυτό δεν αλλάζει. Εμείς έπρεπε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας όπως και κάναμε».

Για τους παίκτες που πήραν ευκαιρία σήμερα: «Το πρόγραμμα των αγώνων είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια οπότε οι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, όπως έγινε σήμερα. Αυτό είναι καλό γιατί με βάζουν σε μια πίεση στο να απoφασίσω το ποιοι θα παίξουν. Αυτό είναι καλό για εκείνους αλλά και για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την εξέλιξη των παιδιών».