Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ιωνικού, αλλά και στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο 45λεπτο, εκθειάζοντας παράλληλα την Ξάνθη.

O Ιωνικός πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Ξάνθης στα «Πηγάδια» και μάλιστα με ανατροπή.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Σπανός, αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ιωνικού, αλλά και στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του τονίζοντας πως στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Επιπλέον, εκθείασε την Ακριτική ομάδα, κάνοντας λόγω για σύλλογο επιπέδου Super League 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

«Παίζαμε με μία ομάδα που θεωρητικά ανήκει στη δυναμική της Super League. Μας πίεσε πάρα πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ίσως το σκορ έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Σε εκείνο το διάστημα δεν δικαιούμασταν κάτι.

Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βρήκαμε τα γκολ, σταθήκαμε στο ύψος μας και είχαμε πάθος. Δεν γίνεται να αφήσουμε έναν θεσμό όπως το Κύπελλο. Έχουμε προϊστορία. Θα παίξουμε όλα τα ματς όπως σήμερα. Με μισούς βασικούς, μισούς παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και όπου φτάσουμε».