OriginalΜε επίσημη ανακοίνωση της στην σελίδα της στο Facebook, η Original ασκεί σκληρή κριτική σε ποδοσφαιριστές αλλά και διοικητική ηγεσία της ΑΕΚ, χρεώνοντας τους την τέταρτη ιστορική συνεχόμενη απώλεια κυπέλλου.

Με σκληρές εκφράσεις κατά πάντων, η Original πήρε θέση και εξέφρασε την θέση της μετά την απώλεια του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό. Ο πιο γνωστός σύνδεσμος της ΑΕΚ, στρέφεται κυρίως κατά των παικτών της Ένωσης, αλλά επιρρίπτει σημαντικές ευθύνες και στον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μία ανακοίνωση με πολύ αιχμηρά βέλη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Original έχει ως εξής:

«Μετά τον χθεσινό τελικό φάνηκε και αποδείχτηκε ότι το μάτι γυάλιζε, η λαχτάρα και η πίστη υπήρχε ΜΟΝΟ στον κόσμο της ΑΕΚ!! Πουθενά αλλού, ούτε στη διοίκηση, ούτε στους προπονητές, ούτε στους παίχτες ούτε πουθενά.

Επειδή η υπομονή εξαντλείται και δε θέλουμε να συνεχιστούν βράδια αϋπνίας (για τον κόσμο μιλάμε, όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά κοιμάστε), βράδια απογοήτευσης και επειδή το όνομά μας και η ιστορία μας χρόνια τώρα δείχνει ότι ούτε τα λόγια μας θα μασήσουμε , ούτε σε κανέναν τα αυτιά θα χαϊδέψουμε και ούτε κανέναν θα φοβηθούμε, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε ΟΛΟΥΣ ! Και όταν λέμε σε ΟΛΟΥΣ εννοούμε σε έναν…

Πρόεδρε είσαι η κεφαλή της ΑΕΚ κι έχεις ξεκάθαρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γι αυτό που βλέπουμε αυτά τα 3 χρόνια. Οι απαιτήσεις όλου του κόσμου της ΑΕΚ από εσένα δεν είναι απαιτήσεις Δημητρέλλων και Αδαμίδηδων, το όνομά σου και η ιστορία σου το κάνει ξεκάθαρο αυτό.

Πέρα από το γήπεδο και όλα τα εμπόδια που ξεπέρασες για να φτιαχτεί και να το ζήσουμε όλοι μας και οι επόμενες γενιές ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ καθώς και την καθαρή από άποψη χρεών εταιρία, όλα τα υπόλοιπα έχουν πρόσημο αρνητικό!

Ο καθρέφτης της ΑΕΚ είναι το αγωνιστικό της πρόσωπο και εκεί έχεις αποτύχει παταγωδώς εσύ και όλοι οι συνεργάτες που έχεις διαλέξει είτε στο επικοινωνιακό κομμάτι είτε στο αγωνιστικό.

Μετά το πρωτάθλημα διαλύθηκε όλη η πρωταθληματική ομάδα που μπορεί να μην ήταν η πιο πλούσια σε μπάτζετ αλλά είχε καταφέρει να γυαλίζει το μάτι, να είναι οικογένεια και να παίζει για την φανέλα. Από εκεί και πέρα με εντελώς λάθος χειρισμούς που το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα, δεν το λέμε μόνο εμείς και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, έχουμε αναλωθεί σε μια σφιχτή οικονομική πολιτική, σε παίχτες λαχεία (που δεν έχει βγει και κανένας) χτίσιμο ομάδας μόνο με δανεικούς και γενικά δεν δίνεται το χρήμα που πρέπει να δοθεί για να πάρεις πραγματικά καλούς παίχτες ώστε να χτιστεί μια ομάδα δυνατή που θα πρωταγωνιστεί παντού. Απεναντίας ξεκινάμε το πρωτάθλημα με την ευχή να μην έχει ανέβει ο παναθηναϊκός και βγούμε τέταρτοι, αντί να μπαίνουμε σε αυτό όπως αρμόζει στην ΑΕΚ! Φαβορί και να το κατακτάει!

Προφανώς και δεν κάνουμε κουμάντο στην τσέπη σου, δεν μπορούμε άλλωστε, αλλά μπορούμε να σε κρίνουμε σαν πρόεδρο της ΑΕΚ και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε ειδικά επειδή είναι κριτική καλοπροαίρετη με γνώμονα μόνο το καλό της αγαπημένης μας ομάδας..και είσαι υποχρεωμένος, σου αρέσει δεν σου αρέσει να την αφουγκραστείς γιατί εκτός από δική σου εταιρία είναι κι εσένα δική σου αγαπημένη ομάδα.

Για τους παίχτες δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Μόνο οτι αυτοί οι συγκεκριμένοι υπό άλλες συνθήκες ούτε για να συμπληρώνουν ομάδα για προπονητικό διπλό δεν είναι. Άντε για να είμαστε δίκαιοι να εξαιρέσουμε δυο-τρεις… Αλλά δεν φταίτε εσείς για αυτό, δε θα επεκταθούμε.. Αυτοί που σας κρατάνε εδώ να αποτελείτε το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ φταίνε!! Άψυχα, άνευρα και άμπαλα παιδάκια. Άδικοι;; Αυτό το δικαίωμα μας έχετε δώσει αυτά ισχύουν…losers!!

Δεν ξέρουμε αν θα αλλάξει κάτι ή αν ιδρώσει το αυτί κανενός είμαστε όμως υποχρεωμένοι ως ORIGINAL 21 να πάρουμε θέση και να κρίνουμε τα τεκταινόμενα της ΑΕΚ μας! Δεν ασκούμε διοίκηση αλλά αν δεν εχουμε εμείς κρίση και λόγο για την ΑΕΚ τότε ποιος;; Λίγο μας νοιάζει αν μας κατηγορήσουν οτι ασκούμε διοίκηση, κάνουμε κακό στην ΑΕΚ ,ακόμα πιο λίγο για όσους μας πουν επιτέλους έπρεπε να πάρετε θέση και να μιλήσετε. Μακάρι να μην μιλάγαμε ποτέ και να βλέπαμε πάντα τον Δικέφαλο Αετό μας στην κορυφή.

Και κάτι τελευταίο… Λίγο από το πείσμα, την ψυχή και την αγάπη να είχε η ομάδα που κατέβηκε εχτές στο γήπεδο από αυτούς τους 300 που την ακολούθησαν δίπλα της σαν φύλακας άγγελός της, σήμερα το κύπελλο θα ήταν στην Φιλαδέλφεια αλλα ….

24 ώρες μετα και ούτε ένα συγγνώμη από κανέναν στον κόσμο της ΑΕΚ»

Μετά τον χθεσινό τελικό φάνηκε και αποδείχτηκε ότι το μάτι γυάλιζε, η λαχτάρα και η πίστη υπήρχε ΜΟΝΟ στον κόσμο της…

Gepostet von ΟRIGINAL 21 – 1982- (official page) am Sonntag, 13. September 2020