Ο Αντελίνο Βιειρίνια αρχηγός του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και μίλησε για όλα: Η δίψα εντός του οργανισμού, η επιθυμία επιστροφής στους τίτλους και μια σεζόν σαν παραμύθι!

«Είμαστε διψασμένοι. Αυτό το κλαμπ αξίζει τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλον έναν. Είναι ένας τελικός. Σημασία έχει η κατάκτηση κι όχι ο τρόπος που θα έρθει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να το πάρουμε…».

Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν θα έχουμε τον κόσμο μας αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και γι’ αυτούς».

Για τον τελικό και τις σκέψεις του: «Κάθε χρόνο πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι και είναι η πρώτη φορά για εμένα και τους παίκτες που είμαστε στο ρόστερ που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους και θέλουμε να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη. Αξίζουμε να τελειώσουμε με νίκη».

Για την παρουσία κόσμου στην προπόνηση:«Είναι καλό, δυστυχώς ήταν σε προπόνηση και όχι στον τελικό που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ξέρουμε τι δύναμη μας δίνουν. Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο, είχαμε μια δύσκολη χρονιά».