Για τους Μέσι, Μπαπέ και Σέρχιο Ράμος μίλησε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τονίζοντας πως το κλαμπ εργάζεται πάνω στις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Με σκυμμένο το κεφάλι ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά η ευρωπαϊκή πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους ανθρώπους της ομάδας ωστόσο να αφήνουν πίσω το παρελθόν και να στρώνονται ήδη στη δουλειά με στόχο ένα καλύτερο «αύριο» για το κλαμπ.

Ένα μέλλον το οποίο σε ένα ιδεατό σενάριο σενάριο θα περιλαμβάνει τους Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Μπαπέ και Σέρχιο Ράμος ως βασικούς πυλώνες στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος αποκάλυψε πως στο κλαμπ δουλεύουν πάνω στις ανανεώσεις των συμβολαίων των τριών ποδοσφαιριστών προκειμένου να παραταθεί η παραμονή τους στο Παρίσι.

«Δουλεύουμε για να τους κρατήσουμε όλους. Θα αναλύσουμε αυτό που κάνουμε και θα δούμε πώς θα είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν θα κάνουμε λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταριανός, ο οποίος βέβαια βλέπει την κλεψύδρα να αδειάζει στις περιπτώσεις των Μέσι και Ράμος που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι.