Η Ανζέ σόκαρε με το καλημέρα την Λιόν, υποχρεώνοντας την στην βαριά ήττα με 3-0, ενώ η ομάδα του Μπος αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα με παίκτη λιγότερο.

«Πάτησε» τη Λιόν η Ανζέ. Όχι μόνο δεν πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Ολιμπίκ, αλλά δεν τη διεκδίκησε καν στο «Raymond-Kopa», γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Championnat.

Η ομάδα του Πίτερ Μπος τιμωρήθηκε για το κακό πρόσωπο, το οποίο παρουσίασε συνολικά, ενώ ουσιαστικά δεν μπόρεσε να παλέψει ούτε για ένα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος, παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από 65’ λόγω της αποβολής του Κορνέ.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Μπουφάλ, εκμεταλλευόμενος το γύρισμα που του έκανε ο Καμπό από τα δεξιά και δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι από εκείνο το σημείο και μετά δεν «μπήκε» ξανά στο ματς. Στο 54’ ο Μαρσέλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε κόντρα των γηπεδούχων, ενώ δώδεκα λεπτά μετά ο Κορνέ έκοψε αντεπίθεση με σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε. Στο 77’ ο Ουνάχι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σε αντεπίθεση της Ανζέρ.