Ο πρόεδρος της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ, δήλωσε πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, απ’ τους “ερυθρόλευκους”.

Γεγονός πως ο Μαντί Καμαρά για καιρό απασχόλησε το scouting της Λιλ. Ποτέ δεν βρέθηκε σε πρώτο πλάνο – για διάφορους και διαφορετικούς σε κάθε περίσταση λόγους – πόσο μάλλον τη δεδομένη στιγμή κατόπιν της παρατεταμένης πτώσης των εμφανίσεων του μέσου του Ολυμπιακού.

Αξιολόγηση που άλλωστε, αποδεικνύεται από το ότι ενώ οι “λιλουά” αναζητούν δύο μέσους στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι ώστε να καλύψουν τις πωλήσεις των Ρενάτο Σάντσες (στην Παρί) και του Αμάντου Ονάνα (στην Έβερτον), ο διεθνής με τη Γουινέα χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα τους παρά τα περί του αντιθέτου πρόσφατα δημοσιεύματα.

Το ανέφερε σε δημόσια τηλεοπτική του τοποθέτηση στον σταθμό BFM TV με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο απαντώντας σε αυτά τα δημοσιεύματα ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ολιβιέ Λετάγνκ:

“Πληροφορήθηκα για την σχετική φημολογία. Είναι τελείως ανακριβής. Ο Καμαρά είναι όντως ένας ποδοσφαιριστής που μας προτάθηκε, αλλά ποτέ δεν απαντήσαμε, ποτέ δεν ασχοληθήκαμε.

Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στην Αζαξιό πριν πάει στον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε επαφή με την ομάδα του έχουμε κάνει, ούτε καμία πρόταση έχουμε καταθέσει και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις επιλογές μας”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του ισχυρού άνδρα της Λιλ, το οποίο ουσιαστικά τελειώνει πριν καν ξεκινήσει την άνευ βασιμότητας διαιώνιση της φημολογίας.