Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά τη νίκη (1-0) της Παρί ΣΖ στο Μπορντό, αποτέλεσμα που διατήρησε τους Παριζιάνους στη δεύτερη θέση, σε απόσταση δύο βαθμών από τη πρωτοπόρο Λιλ.

«Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά υποφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ρυθμό των αντιπάλων. Είδα μια ομάδα να αμύνεται καλά. Αφήσαμε την πρωτοβουλία στους αντιπάλους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης για ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό δεν είναι συνώνυμο με την νίκη.

Το κάναμε με τη Μονακό αλλά στο τέλος χάσαμε. Απόψε (σ.σ: χθες) συνέβη το αντίθετο, αλλά καταφέραμε να αρπάξουμε τη νίκη», είπε ο Αργεντινός προπονητής της Παρί ΣΖ. «Έχουν απομείνει δέκα παιχνίδια και πρέπει να σκεφτούμε ότι αν τα κερδίσουμε όλα θα είμαστε πρωταθλητές, αφού υπάρχουν αναμετρήσεις μεταξύ των πρωτοπόρων. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να φτάσουμε στην τελική νίκη», πρόσθεσε, ενώ για τον Νεϊμάρ, τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την αποκατάσταση όλων των τραυματιών. Αύριο (σ.σ: σήμερα) θα γίνει αξιολόγηση για το ποιος θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα στο γαλλικό Κύπελλο (6/3 εκτός με Μπρεστ).»