Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει μια χρυσή ευκαιρία να συνδυάσει τις 101 ημέρες στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, με μια ιστορικής σημασίας επιτυχία για την γαλλική ομάδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός επιθυμεί να γιορτάσει με την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας τη Μπάγερν, την οποία η Παρί έχει νικήσει με 3-2 στο Μόναχο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς τους τρεις μήνες. Γνώρισα από… μέσα αυτόν τον σύλλογο, στον οποίο επέστρεψα μετά από χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες και τις υποδομές», σχολίασε ο Ποτσετίνο και συμπλήρωσε:

«Είναι φυσιολογικό ότι μετά από τρεις μήνες δεν υπάρχει κανονικότητα, η οποία επιτυγχάνεται μετά από μία ολοκληρωμένη χρονιά. Το είπα και κατά την άφιξή μου πως αυτή η ομάδα πρέπει να βελτιστοποιηθεί, με τις υπάρχουσες δομές. Σταδιακά παίρνουμε αποτελέσματα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία ομάδα που πρέπει πάντα, να νικά. Ακούγεται ως δικαιολογία, αλλά όλο το προσωπικό χρειάζεται χρόνο εργασίας για να επιβάλει τις ιδέες του. Αλλά θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο, τον χρόνο που έχουμε».

Σε 22 αγώνες στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ποτσετίνο μετρά 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.