Για τους λόγους που ώθησαν την Μαρσέιγ στην απόφαση να αποχωρήσει από το εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο την Νις αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των Μασσαλών.

Θέση για την απόφαση της ομάδας του, να αποχωρήσει από την συνέχεια του εκτός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την Νις έπειτα τα όσα συνέβησαν πήρε ο Πάμπλο Λονγκόρια.

Ο πρόεδρος των Μασσαλών έπειτα από τις δηλώσεις του ομολόγου του της Νις, στις οποίες ο ίδιος εξέφρασε την απορία του σχετικά με την απόφαση των φιλοξενούμενων, να μην βγουν να συνεχίσουν το ματς τοποθετήθηκε ως προς το τι οδήγησε στην απόφαση αυτή.

«Σήμερα δημιουργήσαμε ένα προηγούμενο στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Η λίγκα αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας όμως εμείς αποφασίσαμε για την ασφάλεια των παικτών μας, που δέχτηκαν επίθεση, να μην παίξουμε. Δεν ήταν εγγυημένη η ασφάλειά τους. Είναι η δεύτερη φορά που μας συμβαίνει αυτό, είχε γίνει και με τη Μονπελιέ, όπου είχαμε αποφασίσει να συνεχίσουμε. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν απαράδεκτο, όπως και η απόφαση για συνέχιση του ματς» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο πρόεδρος των Φωκαείς.