Ακόμα ένα σπρώξιμο προς τον γκρεμό έδωσε η Ρεν στη Ναντ, καθώς οι γηπεδούχοι διέλυσαν τα «καναρίνια» με 3-0 υποχρεώνοντας την ομάδα του Κομπουαρέ στο έκτο σερί ματς χωρίς νίκη.

Καμία δυνατότητα να σηκώσει… κεφάλι η Ναντ! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League υποχρεώθηκε σε ακόμα μία ήττα, συμπληρώνοντας έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, καθώς η Ρεν τη διέλυσε με το εντυπωσιακό 3-0 στη Βρετάνη.

Έπειτα από τρελό πρώτο τέταρτο, που η μπάλα πήγαινε «πάνω-κάτω» και με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να ορίζουν εκείνοι τον ρυθμό.

Κάπως έτσι, δεν άργησαν να φτάσουν το γκολ με τον Γκουιρί στο 26’ να κάνει το 1-0, θέτοντας εντελώς νέα δεδομένα στην αναμέτρηση. Ήταν αναμενόμενο η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ να ανεβάσει ρυθμούς, να διατηρεί την κατοχή της μπάλας, ωστόσο όλα αυτά δεν είχαν ουσία, αφού το εις βάρος της 1-0 παρέμενε.
Αντίθετα, την ουσία την είχε η Ρεν και αφού έκανε το 2-0 στο 79’ με τον Τεριέ έπειτα από ασίστ του Γκουιρί, διαμόρφωσε και στο 84’ το 3-0, με δράστη τον Ντουέ που έγραψε το τελικό όπως αποδείχθηκε σκορ.