Με μεγάλη άνεση επικράτησαν Νις και Ρεν και η Γκινγκάμπ πήρε το “διπλό” από την Τρουά. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε.

Νις – Μετς: 3-1

Η Νις ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Μετς να είναι όμως αξιόμαχη. Στο 26′ ο Πλεά έκανε το 1-0 και η Νις προηγήθηκε ενώ σύντομα στο 29′ η Μετς ισοφάρισε με τον Ρους. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι “ξεκαθάρισαν” τα πράγματα όταν στο 56′ ο Μπαλοτέλι “έγραψε” το 2-1 και στο 71′ ο Μαξιμιν διαμόρφωσε το 3-1 για το τέλος.

Ρεν – Αμιέν: 2-0

Παρά το γεγονός ότι η Ρεν μονοπώλησε την κυριαρχία της μπάλας στον αγώνα τα γκολ ήρθαν αργά μέσα στην αναμέτρηση. Για το πρώτο μέρος κράτησε το 0-0 με το πρώτο τέρμα να γίνεται στο 72′ από τον Καζρί για το 1-0. Αργότερα στο 84′ ο Αντρέ διαμόρφωσε το 2-0 που κράτησε μέχρι τέλους. 

Τρουά – Γκινγκάμπ: 0-1

Σε γενικές γραμμές το ματς κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς με τις ισορροπίες σχετικά μοιρασμένες. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιο διάστημα πολύ καλό κι έτσι στο 22′ ο Μπράιαντ έγραψε το 0-1. Η Τρουά στη συνέχεια δέχτηκε κι άλλο πλήγμα αφού στο 46′ ο Μπελουγκου είδε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Αλλά το ίδιο συνέβη και στην Γκινγκάμπ που στο 62′ ο Μπλας αποβλήθηκε επίσης. Μέχρι το τέλος τα πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι και το σκορ παρέμεινε στο 0-1.