Σύμφωνα με τον Μάρκο Βεράτι, η ήττα της Παρί στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στη Λανς ήταν αναπόφευκτη λόγω των πολλαπλών απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα.

H Παρί ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Λανς, στο πρώτο της αγώνα στη Ligue 1, μετά από ένα λάθος του 20χρονου Πολωνού τερματοφύλακα Μαρτσίν Μπούλκα, αλλά οι Γάλλοι πρωταθλητές είχαν πολλές απουσίες παικτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο Ιταλός μέσος δικαιολόγησε την ήττα λόγω έλλειψης χρόνου προετοιμασίας δεδομένου του τελικού του Champions League, καθώς και λόγω απουσιών από τον κορωνοϊό.

«Νομίζω ότι υπήρχαν πολλοί παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα, αλλά δώσαμε ό,τι μπορούσαμε», είπε ο Βεράτι στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus.

«Ήταν αδύνατο να ζητήσουμε κάτι καλύτερο μετά από μόνο μία εβδομάδα προπόνησης. Οι παίκτες μας ήταν πολύ κουρασμένοι μετά τον αγώνα. Αυτό το είδος προγραμματισμού είναι πολύ περίεργο. Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν εκτός με κορωνοϊό και είχαμε πολλούς νέους. Θα είναι η ίδια τρέλα σε τρεις ημέρες (εναντίον της Μαρσέιγ στο Παρίσι). Πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα, έχουμε τρεις μέρες προπόνησης και πρέπει να δώσουμε μια διαφορετική εικόνα εναντίον της Μαρσέιγ, επειδή αυτός ο αγώνας σημαίνει τόσα πολλά για τους φιλάθλους μας» συμπλήρωσε.