Ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν-Μισέλ Ολάς ευχαρίστησε τον Μέμφις Ντεπάι για την συνεισφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ωστόσο πως όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του 26χρονου επιθετικού.

Όλα δείχνουν ότι ο Μέμφις Ντεπάι θα αποχωρήσει από την Λυών και σύντομα θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Βαρκελώνη.

Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν-Μισέλ Ολάς δεν χάνει την ελπίδα του για να διατηρήσει τον 26χρονο επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας και του αφιέρωσε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για τη συμβολή του στους Λιονέ, υπονοώντας ότι το μέλλον του στη Λυών είναι περίπλοκο.

«Σε ευχαριστώ Μέμφις για ότι έχεις κάνει στη Λυών. Βρίσκεσαι στο σπίτι σου εδώ και είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που δίνει το παράδειγμα σε όλους. Μείνε όσο θέλεις εσύ», τόνισε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Ζαν-Μισέλ Ολάς, επισυνάπτοντας μια δήλωση του Ντεπάι πριν από μερικές εβδομάδες, στην οποία είχε ισχυριστεί ότι είναι 100% επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την γαλλική ομάδα.

Από την πλευρά του ο Ντεπάι περιμένει να μάθει αν η Μπαρτσελόνα έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει στην απόκτηση του τον Γενάρη. Η αξία του εκτιμάται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» θα εξετάσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του το καλοκαίρι, μιας και τότε μένει ελεύθερος από τους Λιονέ.