Ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην Παρί, γεγονός που τον ωθεί μακριά απ΄την Γαλλία…

Σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από την Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Ο λόγος, που έχει ωθήσει τον Ολλανδό μέσο στην απόφαση αυτή, δεν είναι άλλος, από το ότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, που έχει δώσει η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 25 συμμετοχές, με τις περισσότερες εξ αυτών να είναι ως αλλαγή και τρία γκολ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports», ο Βαϊνάλντουμ δεν νιώθει ικανοποιημένος από τον ρόλο, που του έχει ανατεθεί από τον τεχνικό των Παριζιάνων Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο ίδιος να εκφράσει τα παράπονα του στην διοίκηση τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο οι ιθύνοντες της Παρί, δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να βρουν λύση, σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του Βαϊνάλντουμ και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως προτεραιότητα του παίκτη είναι η επιστροφή του στην Premier League, με την Άρσεναλ να είναι αυτή που έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με την μορφή δανεισμού.