Η Βέροια επικράτησε με το άνετο 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου στην Κατερίνη και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή του Βόρειου ομίλου της Football League. Συνεχίζει πρώτη στον Νότιο όμιλο η Καλαμάτα.

Κουτσουρεμένη, όπως και οι προηγούμενες αγωνιστικές διεξήχθη και η 11η αγωνιστική της Football League, με τρεις αγώνες να αναβάλλονται λόγω του κορωνοϊού.

Στον Βόρειο όμιλο η δεύτερη της βαθμολογίας Βέροια, έπειτα από τις δύο σερί ισοπαλίες με Τρίγλια και Πόντιους Κοζάνης επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και πλησίασε στον πόντο, την πρωτοπόρο Καβάλα το ματς της οποίας αναβλήθηκε… Επιστροφή στις νίκες και για τον Πιερικό που κέρδισε με 1-0 εντός τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας έκανε το δύο στα δύο εντός έδρας κερδίζοντας με 2-0 την Τρίγλια.

Βόρειος όμιλος

Αλμωπός Αριδαίας –Τρίγλια 2-0

Απόλλων Πόντου – Βέροια 0-3

Καβάλα – Θεσπρωτός Αναβλήθηκε

Ολυμπιακός Βόλου – Πόντιοι Κοζάνης (13/5)

Πιερικός – Πανσερραϊκός 1-0

Βαθμολογία

1.Καβάλα 25

2.Βέροια 24

3.Πανσερραϊκός 19

4.Πιερικός 17

5.Ολυμπιακός Βόλου 13

6.Τρίγλια 12

7.Θεσπρωτός 11

8.Αλμωπός Αριδαίας 9

9.Απόλλων Πόντου 5

10.Πόντιοι Κοζάνης 3

*Από 11 ματς έχουν Βέροια, Πιερικός, Αλμωπός και Τρίγλια. Από 10 οι Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Πόντου και ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ ο Θεσπρωτός έχει δώσει 8 παιχνίδια.

Επόμενη Αγωνιστική

Κυριακή (16/5)

Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου

Θεσπρωτός – Πιερικός

Καβάλα – Απόλλων Πόντου

Πανσερραϊκός –Τρίγλια

Πόντιοι Κοζάνης – Αλμωπός Αριδαίας

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Νότιο όμιλο, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλαμάτα έφτασε τις πέντε εντός έδρας νίκες, καθώς κέρδισε με 2-0 τον ουραγό Ασπρόπυργο και διατήρησε την διαφορά που έχει από τους διώκτες της.Από τα άλλα ματς που έγινα η Ρόδος μετά από δύο αγωνιστικές γύρισε στις νίκες, με νίκη –ανατροπή στο Βόλο απέναντι στη Νίκη και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση, καθώς ο Ιάλυσος ήρθε ισόπαλος με 1-1 εντός έδρας απέναντι στο Αιγάλεω.

Νότιος όμιλος

Αστέρας Βλαχιώτη – Επισκοπή Αναβλήθηκε

Ιάλυσος –Αιγάλεω 1-1

Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 2-0

Νίκη Βόλου – Ρόδος 1-2

Σαντορίνη – Καλλιθέα Αναβλήθηκε

Βαθμολογία

1.Καλαμάτα 22

2.Ρόδος 18

3.Ιάλυσος 16

4.Επισκοπή 13

5.Σαντορίνη 13

6.Καλλιθέα 12

7.Αιγάλεω

8.Νίκη Βόλου 9

9.Αστέρας Βλαχιώτη 6

10.Ασπρόπυργος 4

*Μόνο η Καλαμάτα έχει δώσει 11 ματς. Από 10 έχουν οι Ρόδος, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Αιγάλεω και Νίκη Βόλου, από 9 οι Επισκοπή και Αστέρας Βλαχιώτη, από 8 η Καλλιθέα και από 7 ο Ασπρόπυργος.

Επόμενη Αγωνιστική

Κυριακή (16/5)

Αιγάλεω – Σαντορίνη

Επισκοπή – Καλαμάτα

Ιάλυσος – Νίκη Βόλου

Καλλιθέα-Ασπρόπυργος

Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη