Οι εργασίες στους δρόμους της Ντόχα, της πρωτεύουσας του Κατάρ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, θα ολοκληρωθούν «πολύ πριν από την έναρξη του τουρνουά», σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της διοργάνωσης, Νασέρ Αλ-Κατέρ.

Αναφερόμενος στα πολλά εργοτάξια που είναι ορατά στην πόλη, κατά την έναρξη ενός διήμερου σεμιναρίου που συγκεντρώνει εκπροσώπους των 32 εθνικών ομάδων του Μουντάλ 2022, ο Νάσερ Αλ-Κατέρ υποσχέθηκε ότι «αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν». «Θα βάλουμε τις τελευταίες πινελιές πολύ πριν το τουρνουά» είπε.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι συνθήκες θα είναι οι βέλτιστες για εξαιρετικό ποδόσφαιρο μόλις αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε ο Αλ-Κατέρ, 138 ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, το οποίο το Κατάρ θέλει να είναι «εξαιρετικό».

Το σεμινάριο με τις 32 εθνικές ομάδες έχει στόχο να τους «παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για επιχειρησιακά θέματα και να τους επιτρέψει να εγείρουν τυχόν ερωτήσεις ή προβληματισμούς» πρόσθεσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μέσω τηλεδιάσκεψης.