Η Μπάγερν Μονάχου τόνισε στην Μπαρτσελόνα, πως δεν θα δεχτεί με δόσεις τα λεφτά για την πώληση του Λεβαντόφσκι, αφού φοβάται για πιθανή χρεοκοπία της ομάδας.

Οι Βαυαροί, βέβαια, είναι κατηγορηματικοί μέχρι τώρα ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Πολωνό επιθετικό και έχουν αρνηθεί κάθε προσφορά των Καταλανών λέγοντας ότι δεν ικανοποιούνται οικονομικά.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι πιέζει για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξει συμφωνία.

Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό συμβεί φαίνεται πως οι άνθρωποι της Μπάγερν θέλουν όλο το ποσό της μεταγραφής να τους δοθεί με την υπογραφή της συμφωνίας και όχι σε δόσεις, όπως θέλουν οι Καταλανοί με δεδομένα και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι Βαυαροί δεν συναινούν σε κανέναν διακανονισμό καθώς φοβούνται για για την ικανότητα της Μπαρτσελόνα να είναι συνεπής στις πληρωμές μέχρι τέλους. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως στην Μπάγερν ανησυχούν πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην υπάρχει σε ένα με δύο χρόνια!