Για το ταξίδι του στην Ιταλία μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο που αναφέρει πως δεν βρέθηκε εκεί για κάποιον συγκεκριμένο παίχτη και παράλληλα πρόσθεσε πως ξεχωρίζει δύο παίχτες των ασπρόμαυρων για το ιταλικό ποδόσφαιρο και αυτοί είναι ο Κουλιεράκης και Κοτάρσκι.

Ο Ζοζέ Μπότο σε δηλώσεις που έκανε στην Ιταλία για την φετινή εξαιρετική πορεία της Νάπολι στη φετινή αγωνιστική περίοδο και αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι του στη γειτονική χώρα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου δεν έχασε την ευκαιρία να “προμοτάρει” τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Ιταλία.

“Υπάρχουν διαφορές μεταξύ ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήμουν στην Νάπολι, έχω αυτή την συνήθεια να ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη, πριν λίγες μέρες ήμουν εκεί”, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος και συνέχισε:

“Δεν ταξίδεψα στην Ιταλία για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχω δει όλους τους παίκτες της Νάπολι και φυσικά αν μπορούσα θα τους έπαιρνα όλους”.

Ο Μπότο αναφέρθηκε στην παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί.

“Από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών” και μίλησε για το νέο αίμα του Δικεφάλου. “Υπάρχουν δυο παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν. Ο Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000 και ο αμυντικός Κουλιεράκης του 2003 που θα μπορούσαν να είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος”.