Η Αρμενία επικράτησε με 1-0 επί της Β. Μακεδονίας και ανέβηκε στην 2η κατηγορία του Nations League, ενώ Γεωργία και Εσθονία παρέμειναν με ισόπαλες με τους Εσθονούς να τερματίζουν τελευταίοι στον όμιλο.

Τη νίκη με 1-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας πανηγύρισε η Αρμενία, κάνοντας την ανατροπή στον όμιλο (ήταν έναν βαθμό πίσω) και πήρε την πρωτιά που οδηγεί στην 2η κατηγορία του Nations League. Οι Αρμένιοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση (25΄) με τον Καραπετιάν να φεύγει στην αντεπίθεση και να κάνει ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Σισκόφσκι κατάφερε και κράτησε δύσκολα ανέπαφη την εστία του. Τελικά, στο 55΄ κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με τον δεξιό μπακ της Ανόρθωσης Χοβχάνες Χαμπαρτζουμιάν να σκοράρει και να δίνει την νίκη, μαζί με την άνοδο στην ομάδα του.

Γεωργία – Εσθονία 0-0

Στο άλλο ματς του ομίλου, Γεωργία και Εσθονία ήρθαν ισόπαλες χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Εσθονούς έχουν «κλειδώσει» την τελευταία θέση από την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι, η Εσθονία είναι αυτή που θα αγωνιστεί στα play out της 3η κατηγορίας.

Η βαθμολογία του ομίλου (6 αγώνες)

Αρμενία 11 (9-6)
Β. Μακεδονία 9 (9-8)
Γεωργία 7 (6-6)
Εσθονία 3 (5-9)