Το “ναι” για την διεξαγωγή του προσεχούς εντός έδρας αγώνα της Ελλάδας με την Σλοβενία την Τετάρτη (18/11 21:45) στη Ριζούπολη άναψε και επίσημα η UEFA.
Στη Ριζούπολη θα γίνει το εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής μας, με την Σλοβενία για την 6η αγωνιστική του Nations League.

Η UEFA έδωσε το «οκ» για την αλλαγή του γηπέδου, έπειτα από την αδυναμία το παιχνίδι, να γίνει στην Τούμπα λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες ώρες έγιναν οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο της Ριζούπολης στους πυλώνες του γηπέδου, αλλά και οι βελτιώσεις στα αποδυτήρια προκειμένου το γήπεδο να πάρει την σχετική άδεια από την UEFA.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως είχε πάρει ήδη έγκριση το γήπεδο για τον αγωνιστικό του χώρο, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις, παρότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ελλάδας-Σλοβενίας για τον 3ο όμιλο του Nations League (6η αγωνιστική) θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης στις 18/11/2020 με ώρα έναρξης 21:45».