Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής του Κοσόβου μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα και την έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο Μπερνάρ Σαλάντ σχολίασε για:

Τον αγώνα: «Πρώτα συγχαρητήρια στο παιχνίδι της Ελλάδας. Δεν ήταν έκπληξη για εμάς να παίξει τόσο καλά. Επιθετικά και με ταχύτητα και μας δημιούργησε πρόβλημα. Συγχαίρω και την ομάδα μου διότι παλέψαμε σκληρά. Αμυνθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις και πήραμε το αποτέλεσμα.

Ξέρετε πως είχαμε το παιχνίδι που χάσαμε (με τα Σκόπια) και μετά είχαμε προβλήματα. Είχαμε απουσίες και με δύο ή τρεις τραυματισμούς και δεν ήταν εύκολο. Αλλάξαμε το σχήμα και παίξαμε πιο αμυντικά. Δεν ήταν μόνο από επιλογή λόγω των απουσιών αλλά και λόγω του στιλ της Ελλάδας. Είχαμε και έναν πολύ καλό γκολκίπερ και είχαμε και καλές ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση. Πρέπει να παίζουμε πιο καλά με τη μπάλα στα πόδια και με πιο καλή νοοτροπία. Μπορώ να ζήσω με αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και πήγαν καλά για εμάς τα πράγματα.»

Τις Σλοβενία και Ελλάδα: «Θεωρώ πως οι 2 αυτές ομάδες είναι κοντά στο επίπεδο και σε δυναμική. Διαφορετικό το στιλ με την Ελλάδα να παίζει πιο γρήγορα στα άκρα και με παιχνίδι κατοχής. Η Σλοβενία είναι δυνατή και με καλή οργάνωση. Δύο ομάδες με διαφορετικό στιλ. Θα έλεγα περισσότερο την Ελλάδα για την πρώτη θέση. Θα ψήφιζα την Ελλάδα. Έστω με μικρή διαφορά. Και ως οπαδός του Άγιαξ θα δώσω την ψήφο μου στην Ελλάδα (εννοεί τον Φαν’τ Σχιπ).»