Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του, παρά την ήττα από την Δανία, και έκανε ειδική αναφορά στους νέους.

«Τους είπα ότι είμαι πολύ περήφανος για την απόδοσή τους. Ήμασταν εξαιρετικοί στην αρχή του παιχνιδιού. Είχαμε καλή κατοχή και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο και ειδικά στην δεξιά πλευρά τους», τόνισε ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αλλά η αποβολή του Μαγκουάιρ, άλλαξε προφανώς τα πάντα. Αν και με δέκα παίκτες, αντισταθήκαμε και δείξαμε πώς πρέπει να παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα, με ρεαλιστικό τρόπο και χρησιμοποιώντας την μπάλα καλά όταν μπορούσαμε.

Σε οργανωμένα κομμάτια του αγώνα, είχαμε πιθανότητες να σκοράρουμε και ο τερματοφύλακας τους έκανε μια απίστευτη απόκρουση για να διατηρήσει το 1-0. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για αυτούς από όσο ήμουν τις τελευταίες δέκα ημέρες. Βελτιώνονται διαρκώς, μαθαίνουν, πολλοί νέοι παίκτες έχουν έρθει και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Βγαίνουμε από αυτό το διάλειμμα, ως πολύ ισχυρότερη ομάδα».