Με μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Σλοβενία επικράτησε με 2-1 επί της Νορβηγίας εντός έδρας.

Ο Σπόραρ πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και ήταν εκ των κορυφαίων της Σλοβενίας. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποτελούσε ένα διαρκή κίνδυνο για την εστία της Νορβηγίας. Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν μάλιστα και ο άνθρωπος λόγω του οποίου ξεκίνησε η ανατροπή της χώρας. Στο 69ο λεπτό του αγώνα ο Σέσκο γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με τον επιθετικό του τριφυλλιού να βρίσκεται στο σωστό σημείο και να σκοράρει.

Την ίδια στιγμή ο Άνταμ Τσέριν ήταν και αυτός εκ των κορυφαίων. Δεν σταμάτησε να… καταπίνει χιλιόμετρα, ενώ ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις τους. Παράλληλα, και στο επιθετικό σκέλος με τις πάσες του βοηθούσε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Σλοβενίας. Σε κάθε ματς που παίζει γίνεται όλο και καλύτερος και βελτιώνει όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του.

Την ίδια στιγμή εξίσου καλό ματς πραγματοποίησε τόσο ο Γιασμίν Κούρτιτς όσο και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο πρώτος δημιούργησε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Τσέριν στα χαφ και γενικότερα βοήθησε τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στο κομμάτι της ανάπτυξης. Όσον αφορά τον Βέρμπιτς αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, κράτησε σωστά την θέση και είχε και ορισμένες καλές στιγμές. Έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό του αγώνα για τακτικούς λόγους ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν και τα 90 λεπτά του αγώνα.