Δυνατές μάχες παρακολουθήσαμε στα παιχνίδια των 19:00 για το Nations League. H Αυστρία πέτυχε νίκη γοήτρου εκτός έδρας επί της Β. Ιρλανδίας, “διπλό” κορυφής η Λευκορωσία κόντρα στον Άγιο Μαρίνο. Στο “Χ” έμειναν Μολδαβία και Λουξεμβούργο. 

Στο “Windsor Park” η Β. Ιρλανδία έπεσε αμαχητί απέναντι στην Αυστρία (1-2) για την β’ κατηγορία του 3ου γκρουπ. Χάρη στα τέρματα των Σλάγκερ και Λαζάρο οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς και τη δεύτερη θέση. Όσο για τους γηπεδούχους; Αποχαιρετούν τη διοργάνωση με μηδέν βαθμούς. Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Έβανς. 

Στη δ’ κατηγορία του 2ου γκρουπ, Μολδαβία και Λουξεμβούργο αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1). Για τους γηπεδούχους το γκολ πέτυχε ο Γκινσάρι. Ο Μπένσι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Στο άλλο παιχνίδι, η Λευκορωσία χωρίς να συναντήσει πρόβλημα επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Άγιου Μαρίνου. Ντράγκαν και Σαρόκα οι σκόρερ. Με τα αποτελέσματα αυτά, η Λευκορωσία κατακτά την πρώτη θέση του γκρουπ. Το Λουξεμβούργο τη δεύτερη, την τρίτη η Μολδαβία και τελευταίος ο Άγιος Μαρίνος. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα από τα ματς των 19:00

Βόρεια Ιρλανδία – Αυστρία 1-2

Μολδαβία – Λουξεμβούργο 1-1

Άγιος Μαρίνος – Λευκορωσία 0-2