Ο Ιταλός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης με πνευμονία που του προκάλεσε η περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, με τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του πάντως να είναι ενθαρρυντικά.

Ο παλιός διεθνής Ιταλός μέσος και νυν βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην κλινική Spallanzani της Ρώμης, ωστόσο με ηχητικό μήνυμα έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του: «Ήρθα εδώ γιατί είχα πολλά συμπτώματα, τα οποία δεν έφευγαν. Για την ακρίβεια γίνονταν ολοένα και χειρότερα.

Χθες το πρωί σηκώθηκα από την καρέκλα μου και σχεδόν λιποθύμησα, τα αυτιά μου βούιζαν. Ένιωσα εντελώς αδύναμος, τρέκλιζα γι’ αυτό και ζήτησα να κάνω ένα ολοκληρωμένο check-up. Έχω πνευμονία, όχι σε πολύ σοβαρό επίπεδο, αλλά είναι κάτι που θα προτιμούσα να μην το έχω.

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, αλλά έχοντας τον ιό covid δεν θα μπορούσα να παραμείνω στο σπίτι και να θεραπευτώ», ήταν τα λόγια του Ντε Ρόσι, που έστειλε και την σχετική φωτογραφία με την μάσκα που του παρέχει οξυγόνο.