Η Γαλλία είχε επικρατήσει της Ουκρανίας με 7-1 σε φιλική αναμέτρηση τον Οκτώβριο, ωστόσο σήμερα οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Οι πρεμιέρες κρύβουν σχεδόν πάντα παγίδες. Τι κι αν η Γαλλία είχε διαλύσει με 7-1 την Ουκρανία σε φιλικό τον περασμένο Οκτώβριο; Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο που σε εκείνο το παιχνίδι είχε πολλές απώλειες λόγω Covid-19 πήρε την εκδίκηση της και μίλησε εκεί που έπρεπε.

Η Γαλλία παρότι είχε μπροστά μία τετράδα μπροστά (Ζιρού, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Κομάν) δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ωστόσο βρήκε από νωρίς το 1-0 με εκπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής του Γκριεζμάν (19’).

Ο άστοχος Ζιρού έχασε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να τελειώσει το ματς και στο ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε αυτό που ελάχιστοι περίμεναν. Από σουτ του Σίντορτσουκ, η μπάλα χτύπησε στον Κιμπεμπέ, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Γιορίς που είχε πέσει στην άλλη γωνία (59’, 1-1).

Οι τρικολόρι παρότι πίεσαν δεν είχαν πολλές μεγάλες στιγμές, πλην δύο καλών φάσεων με Μπαπέ (61’) και Κομάν (63’), με την Ουκρανία να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να παίρνει τον βαθμό στο Παρίσι.