Ο Ντάνι Μάκελι αποκάλυψε πως ζήτησε συγγνώμη, τόσο από τον Φερνάντο Σάντος, όσο και από τους Πορτογάλους διεθνείς για το λάθος του, με το γκολ που ακυρώθηκε, στο παιχνίδι με τη Σερβία.

Το τέρμα που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ήταν κανονικό, όμως χωρίς την βοήθεια του VAR που δεν εφαρμόζεται στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, ο διαιτητής του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάντος, ο Μάκελι αναγνώρισε το λάθος του: «Ο διαιτητής μου ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια και μου είπε ότι νιώθει ντροπή. Ήμουν στα αποδυτήρια μαζί του και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είχε πει στο γήπεδο ότι επρόκειτο να δει το βίντεο και το έκανε. Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε μια φάση προκριματικών που μου ζητούν συγγνώμη. μετά τον αγώνα».

Οσον αφορά στον Ολλανδό διαιτητή εξήγησε μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola»: «Σύμφωνα με την πολιτική της FIFA, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ζήτησα συγνώμη από τον προπονητή, τον κ. Φερνάντο Σάντος και την πορτογαλική ομάδα για αυτό που συνέβη. Ως ομάδα διαιτητών, εργαζόμαστε πάντα σκληρά για να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Όταν βρισκόμαστε στην καρδιά των ειδήσεων με αυτόν τον τρόπο, δεν μας ικανοποιεί καθόλου».