Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το πιθανό ραντεβού της Πορτογαλίας με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Η Ιταλία κατάφερε λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Euro να βγει δεύτερη στον όμιλό της και αναγκαστικά θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στα μπαράζ.

Στο… βάθος για την πρόκριση οι Ιταλοί θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πορτογαλίας, με μία εκ των δύο να πηγαίνει, πιθανότατα, στο Κατάρ. Σε αυτό το ματς που θα… έρθει αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, λέγοντας πως έχει ήδη μιλήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Γιουβέντους μέχρι τον περασμένο Αύγουστο.

«Μίλησα με τον Κριστιάνο και αστειευτήκαμε για το μπαράζ που θα παίξουμε για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο. Ο Ρονάλντο, πάντως, ξέρει ότι θα τις φάει. Θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί τον Μάρτιο, ελπίζω μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά. Είμαι σίγουρος ότι το έχουμε πάρει το μάθημά μας από αυτό που έγινε στον όμιλο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε δύο μεγάλα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως η πρόκριση στο Μουντιάλ, αν έρθει, θα είναι ένα δώρο για τα παιδιά του και μίλησε για την στήριξη των Σικελών στην εθνική Ιταλίας.

«Μετά την κατάκτηση του Euro, θέλω να κάνω ακόμη ένα δώρο στα παιδιά μου. Να δουν την Ιταλία στο Μουντιάλ, γιατί δεν το έχουν δει αυτό. Αυτό που έγινε στο Euro ήταν πραγματικά εκπληκτικό, υπέροχο. Το αφήνουμε στην άκρη, όμως, τώρα γιατί είναι το παρελθόν. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και αρχικά σε αυτό με τη Βόρεια Μακεδονία. Είμαι σίγουρος ότι στη Σικελία, στο Παλέρμο, θα έχουμε μια εκπληκτική συμπαράσταση από τον κόσμο», κατέληξε.