Υπερβολικά αισιόδοξος αναφορικά με την επερχόμενη πορεία των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κρίστιαν Πούλισικ.

Η ομάδα των ΗΠΑ επιστρέφουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την απουσία τους από αυτό της Ρωσίας πριν τέσσερα χρόνια, με τον Κρίστιαν Πούλισικ να εκφράζει την αισιοδοξία του σχετικά με την πορεία της ομάδας του στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο 23χρονος τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με στόχο να φτάσουν μέχρι τέλους στη διοργάνωση!

«Πάμε στο Κατάρ με την πρόθεση να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχει λόγος να μην έχουμε αυτοπεποίθηση και με αυτή την νοοτροπία θα παίξουμε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πρόκειται να συμβεί. Έχουμε δει και πιο τρελά πράγματα να συμβαίνουν και πραγματικά πιστεύω πως έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως η εθνική ομάδα των ΗΠΑ βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με Αγγλία, Ουαλία και Ιράν.