Είναι ο Σφιντέρσκι και είναι καλά! Για την ακρίβεια, καλύτερα δεν γίνεται! Ο φορ του ΠΑΟΚ διανύει μια εξαιρετική περίοδο και το απολαμβάνει.

Στην Πολωνία αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Για την ακρίβεια, ανάλυσης από τους συμπατριώτες του που μιλούν για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα επί των ημερών του Πάολο Σόουζα.

Η UEFA τον αποθεώνει δημοσίως, «δικαιώνοντας» τους ανθρώπους που επέλεξαν να τον φωνάζουν «Σβαρόφσκι» ενώ ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί με ικανοποίηση τα πεπραγμένα του ποδοσφαιριστή του, σημειώνοντας πως δεν τα πάει και άσχημα!

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής, Κάρολ Σφιντέρσκι δείχνει να το απολαμβάνει. Είναι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω:

«Κάθε γκολ έχει… ωραία γεύση. Για μένα κάθε γκολ είναι ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος που παίζω, σκοράρω και κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό για έμενα.

Αυτός ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολος. Οι αντίπαλοι μας ήξεραν την τακτική μας και τρέχαν αρκετά. Οι αντίπαλοι έδειξαν πως ήθελαν να παίξουν αμυντικά και να μη μας δώσουν χώρο. Με βάση αυτά τα δεδομένα δεν ήταν κακή νίκη. Την απολαμβάνουμε».

Όσο για τον Λούκας Φαμπιάνσκι που σταματά από την εθνική Πολωνίας: «Όταν κοίταξα πίσω από το κέντρο του γηπέδου και τον είδα ήταν κάτι φανταστικό. Οι οπαδοί τον αποχαιρέτησαν φανταστικά. Είναι εκπληκτικό το πόσα έχει προσφέρει στην ομάδα, αλλά και σε όλους μας. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνον, αλλά και για εμάς. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι παρόν σε αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνον».