Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Σουηδίας ο Βασίλης Τοροσίδης, που τόνισε ότι χάρηκε για τη βράβευσή του από τον Ότο Ρεχάγκελ.

Μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο χαρακτήρισε την επικράτηση της Εθνικής μας ομάδας εις βάρος της Σουηδίας ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο παλαίμαχος διεθνής μίλησε και για τη στιγμή της βράβευσής του από τον Ότο Ρεχάγκελ λέγοντας πως χάρηκε πάρα πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

– Για τη νίκη επί της Σουηδίας: «Μεγάλη νίκη, μας αφήνει την ελπίδα μήπως πάρουμε τη δεύτερη θέση. Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πόσο δυνατή είναι και στο Euro. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της Εθνικής: «Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, υπάρχουν και κακές στιγμές. Τα πιο πολλά παιδιά είναι νέα και η ομάδα καινούρια. Έχουμε τέσσερα δύσκολα ματς μπροστά μας και ρεαλιστικά πρέπει να βλέπουμε τη δεύτερη θέση για να δώσουμε τα πάντα στα μπαράζ».

– Για τη στιγμή της βράβευσής του από τον Ότο Ρεχάγκελ: «Χάρηκα γιατί η βράβευση έγινε από ένα άνθρωπο που άφησε το σημάδι του στην Ελλάδα και την Εθνική. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα, για μένα είναι μια επιβράβευση. Τους ευχαριστώ όλους».