Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για το πόσο επηρέασε τους παίκτες της Εθνικής η ισοπαλία με το Κόσοβο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για το πόσο επηρέασε τους παίκτες της Εθνικής η ισοπαλία με το Κόσοβο, λέγοντας ότι υπήρξε μεγάλη πίεση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Πρίστινα.

«Αν σας έλεγα ότι δεν επηρεαστήκαμε από το 1-1 στο Κόσοβο θα ήμουν ψεύτης. Υπήρχε τεράστια στενοχώρια, πρώτη φορά είχα νιώσει τόσο άσχημα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που καταφέραμε. Κλάψαμε, μιλήσαμε και δείξαμε ότι υπάρχει ψυχή. Έχουμε πράγματα να κάνουμε και δείξαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Υπήρχε μεγάλη πίεση μετά το κακό αποτέλεσμα στην Πρίστινα. Προσπαθήσαμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τον Οκτώβριο», ανέφερε μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Σουηδίας με 2-1.

Όσον αφορά τον Τζον Φαν’τ Σχιπ είπε: «Δεν είμαι εδώ για να στηρίξω τον προπονητή. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι, δείξαμε πόσο αγαπημένοι είμαστε. Άλλοι θα κρίνουν τον προπονητή, να μείνουμε ενωμένοι με στόχο τον Οκτώβρη. Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, ήμαστε ακόμα πίσω, θα παίξουμε μεγάλα παιχνίδια αλλά και μικρά. Ελπίζω να πάμε καλά τον Οκτώβρη για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στον στόχο».