Η FIFA γνωστοποίησε πως το παιχνίδι ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή που είχε διακοπεί λόγω εφόδου της Αστυνομίας, ορίστηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου.

Νέα ημερομηνία απέκτησε η αναμέτρηση μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένας αγώνας που είχε διακοπεί τον προηγούμενο Σεπτέμβρη λόγω απρόσμενης εφόδου της βραζιλιάνικης Αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 6΄ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες της Αλμπισελέστε (Λο Σέλσο, Μαρτίνες, Ρομέρο και Μπουεντία) που αγωνίζονταν στην Premier League έδωσαν κανονικά το παρών στο ταξίδι της Αργεντινής προς τη Βραζιλία, παραβαίνοντας έτσι τους κανόνες που ίσχυαν για τους ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προφανή σκηνικά ωστόσο ανήκουν πλέον στο παρελθόν, με τη FIFA να ανακοινώνει τη μετάθεση της αναμέτρησης για τις 22 Σεπτεμβρίου, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα δηλαδή από την αρχική ημερομηνία!

Θυμίζουμε πως η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι η μοναδική που εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, με αμφότερες τις ομάδες πάντως να έχουν προκριθεί και μαθηματικά στην τελική φάση της διοργάνωσης.