Απολαυστικός για ακόμα μια φορά ήταν στις δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ενόψει των αγώνων με την εθνική Σουηδίας ότι δεν φοβάται την απόσυρση.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «ξαναχτύπησε». Αυτή τη φορά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων μπαράζ της Σουηδίας, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Κατάρ.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στην αρχή ρεαλιστής και προσγειωμένος λέγοντας στους δημοσιογράφους να μην περιμένουν πολλά από αυτόν στην ηλικία του. Στην συνέχεια ο άσος της Μίλαν επανήλθε στα γνωστά του στάνταρ. Αρχικά δήλωσε πως πιο πολύ απ΄όλα φοβάται να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ενώ στην συνέχεια υποστήριξε πως θα πρέπει να… φοβούνται οι φίλαθλοι, οι οποίοι δεν θα ξαναδούν παίκτη σαν τον ίδιο στα γήπεδα.

«Μην περιμένετε πολλά από μένα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατάνε για 90 λεπτά. Αλλά αυτό το ξέραμε πριν από αυτή τη συγκέντρωση. Είμαι γέρος, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Η μεγαλύτερη στενοχώρια θα είναι δική σας, που δεν θα με ξαναδείτε να παίζω. Απολαύστε το όσο είμαι στο γήπεδο, διότι δεν θα ξαναδείτε κάτι τέτοιο.

Θα δείτε τον Ελάνγκα, το λέω με όλο τον σεβασμό, αλλά δεν θα ξαναδείτε Ιμπραΐμοβιτς. Έχω αυτό τον φόβο: τι θα συμβεί μετά; Ξέρω πως θα έχω διαφορετικές ευκαιρίες όταν αποσυρθώ, πολλές προσφορές. Αλλά αυτή την αδρεναλίνη που έχω στο γήπεδο δεν θα την βρω πουθενά αλλού. Γι’ αυτό είμαι σε πανικό. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο είναι δυνατόν και το απολαμβάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.