Υπό δικαστική επιτήρηση βρίσκεται η Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ καθώς έπειτα από εισαγγελική εντολή «πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των διοικούντων.

Σε δυσχερή θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μουσκρόν καθώς οι δικαστικές εκκρεμότητες του βελγικού συλλόγου όχι μόνο δεν έχουν διευθετηθεί, αλλά επιτείνουν το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση η διαχείριση της Μουσκρόν ανατέθηκε σε εντεταλμένους του κράτους ενώ «πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των διοικούντων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βελγική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνες αναφορικά με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της Μουσκρόν από τον από τον Πίνι Ζάχαβι στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ καθώς υπάρχουν υποψίες πως ο Ισραηλινός σούπερ ατζέντης εξακολουθεί να ελέγχει την βελγική ομάδα μολονότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, Έρικ βαν ντερ Σιπτ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εντοπίσαμε νέες ύποπτες συναλλαγές που σχετίζονται με off-shore εταιρίες, οι οποίες μεταφέρουν λεφτά σε άλλες off-shore εταιρίες. Για εμάς, αυτό είναι διακίνηση μαύρου χρήματος».