Ο Φακούντο Σάντσες θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού για ακόμη ένα χρόνο καθώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση. Χαρούμενος που οι “πράσινοι” επανήλθαν στους τίτλους.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα παραμένει και για τη νέα σεζόν ο Φακούντο Σάντσες!
Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό δεξιό μπακ για ακόμη έναν χρόνο, με τον 32χρονο να δηλώνει ανυπόμονος για τη μεγάλη πρόκληση της νέας σεζόν, που δεν είναι, φυσικά, από τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2023.
Ο Σάντσες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε κατέγραψε 48 συμμετοχές και ένα γκολ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή στον Παναθηναϊκό. Νιώθω όμορφα στο σύλλογο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου εκτιμάμε τον τρόπο που μας έχουν συμπεριφερθεί αυτά τα δύο χρόνια όλοι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους.
Αυτήν τη σεζόν έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες», ήταν τα πρώτα λόγια του Φακούντο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.