Ένα ποσό της τάξεως των 700 χιλιάδων ευρώ θα λάβει όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού, ως πριμ για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πράσινοι μετά από 8 χρόνια επέστρεψαν στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το τριφύλλι λόγω αυτής της επιτυχίας γλίτωσε έναν προκριματικό γύρο και έτσι θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για είσοδο στους ομίλους του Conference League από τις 4 Αυγούστου και τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Οι παίκτες και το σταφ αναμένεται να λάβουν ένα συνολικό ποσό που αγγίζει τις 700.000 ευρώ. Αυτό το ποσό προκύπτει από το μπόνους κατάκτησης του Κυπέλλου που είχαν βάλει όταν υπέγραψαν το συμβόλαιό τους με το τριφύλλι.

Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο αρνητικό δεν είναι για την διοίκηση της ομάδας, καθώς ο σύλλογος φέτος έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα μπροστά, πράγμα που πιστώνεται σε όλους στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επέστρεψαν στην Ευρώπη και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο μετά από 8 έτη, με την χρονιά να κρίνεται επιτυγχημένη.