Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ζωή Ακριβάκη για το τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Ζωής Ακριβάκη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.

Η 18χρονη μέσος, θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για ακόμη μια χρονιά μετά την άνοδό της από τις ακαδημίες στην Α’ ομάδα την περσινή χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Ζωή Ακριβάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Θανάση Κατσαρή και τον έφορο της ομάδας, κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη. Αφήσαμε πίσω μας μια ασυνήθιστη χρονιά, η οποία διακόπηκε λόγω του κορωνοϊού, γι’αυτό θα ήθελα να ευχηθώ πρώτα απ’όλα να είμαστε όλοι υγιείς και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην ομάδα, ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και φέτος που δεν είναι άλλοι απ’την κατάκτηση του πρωταθλήματος γι ακόμη μια φορά και το κυριότερο να κάνουμε μια καλή πορεία στη Ευρώπη. Προσωπικοί στόχοι να βελτιωθώ και να πάρω όσες περισσότερες ευκαιρίες γίνεται».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ