Σε καλό δρόμο οδεύει η μεταγραφή του Μίλαν Σκρίνιαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο. Το μόνο που μένει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η απόφαση της Ίντερ.

Έτοιμος να αποχαιρετήσει την Ίντερ και να ανοίξει στην καριέρα του το «κεφάλαιο» Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Μίλαν Σκρίνιαρ. Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο και πλέον το… μπαλάκι περνάει στην Ίντερ ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.
Ο Σκρίνιαρ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 4+1 χρόνων με τους Παριζιάνους, ενώ θα λαμβάνει ετησίως 7,5 εκατ. ευρώ τα οποία με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν ως και τα 9 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται και η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν προς την Ίντερ για την αγορά του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 70 εκατ. ευρώ.
Η Ίντερ είχε πληρώσει 34 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 για να αποκτήσει τον Σκρίνιαρ από τη Σαμπντόρια, ενώ με τη σειρά τους οι Γενοβέζοι τον είχαν πάρει από τη Ζίλινα (με 5,2 εκατ. ευρώ).
Είναι 54 φορές διεθνής με την Σλοβακία, έχοντας και 3 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν έγραψε 48 εμφανίσεις με 4 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.