Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ Τζο Άντερσο υποστηρίζει πως οι «κόκκινοι» αξίζουν τον τίτλο και θα ήταν καλύτερο να στεφθούν πρωταθλητές με διακοπή της αγωνιστικής περιόδου κι όχι με συνέχιση των αγώνων.

Όπως τόνισε, ακόμα και σε ουδέτερο γήπεδο, τη μέρα που θα επιβεβαιωθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι πολύ πιθανό να μην τηρηθεί κανένα μέτρο ασφάλειας στους δρόμους…

«Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει. Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Θα πρέπει η Premier League και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψιν τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την υγεία μας» ήταν τα λόγια του Τζο Άντερσον.