Η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφήνει αδιάφορο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον άλλοτε «θρύλο» της ομάδας να εξετάζει την ανάμειξη του σε μια επικείμενη αγορά των «κόκκινων διαβόλων».

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται προς πώληση από τους Γκλέιζερς και τα σενάρια των υποψήφιων ιδιοκτητών να δίνουν και να παίρνουν, μια νέα φημολογία βλέπει το φως της δημοσιότητας κατά την οποία ο Μπέκαμ σκέφτεται την ανάμειξη του σε περίπτωση αγοράς του κλαμπ.

Σύμφωνα με το «Reuters» ο σύλλογος πωλείται για ένα ποσό κοντά στα 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως ο άλλοτε «θρύλος» των «κόκκινων διαβόλων» και να ήθελε δεν θα μπορούσε να γίνει ο νέος -και μόνος- ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Μπέκαμ με περιουσία που φτάνει τα 450 εκατομμύρια δολάρια είναι ήδη ιδιοκτήτης ενός συλλόγου ιδρύοντας την Ίντερ Μαϊάμι το 2018, παίζοντας για πρώτη φορά στο MLS το 2020.

Ρεπορτάζ από το «νησί» κάνουν λόγο για ανάμειξη του παλαίμαχου Άγγλου με την αγορά κάποιου ποσοστού σε συνεργασία με τον μελλοντικό ιδιοκτήτη/ες.