Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Ντέκλαν Ράις, με τη Γουέστ Χαμ να απαιτεί γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ντέκλαν Ράις, ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ για το καλοκαίρι! Αφού τελικά τα 95 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για τον Μικαΐλο Μούντρικ παρέμειναν ανέγγιχτα στα ταμεία, στο Λονδίνο πλέον ετοιμάζονται να τα προσφέρουν στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Άγγλου χαφ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι «Times» με αποκλειστικό τους δημοσίευμα, το οποίο συμπληρώνει πως η ενίσχυση στον χώρο του άξονα το επόμενο καλοκαίρι κρίνεται ως επιτακτική από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Και με το συμβόλαιο του Ράις να εκπνέει το 2024, στην Άρσεναλ έχουν βάσιμες ελπίδες πως οι Hammers θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρηση του διεθνή Άγγλου.

Την ίδια στιγμή βέβαια η Τσέλσι παραμένει στο κυνήγι του και το… πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει πως τείνει να κερδίζει τις μεταγραφικές της «μάχες» απέναντι στους Gunners.

Αυτή τη φορά ωστόσο στην Άρσεναλ θεωρούν πως έχουν το πάνω χέρι για τον Ράις λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των δυο ομάδων και ευελπιστούν πως θα αποφύγουν μια νέα υπόθεση… Μούντρικ, καλωσορίζοντας τον στο «Emirates» μέσα στους επόμενους μήνες.