Η Άρσεναλ ήταν η καλύτερη ομάδα και δεν άξιζε να χάσει από την Άστον Βίλα δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα, λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με 1-0.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δεν αξίζαμε καθόλου να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», επεσήμανε ο προπονητής των «κανονιέρηδων», μιλώντας στο «SkySports» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βάλεις την μπάλα στο πίσω μέρος των διχτυών και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μας έλειψε σήμερα. Δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες, παίζοντας ψηλά. Η Βίλα δεν δημιούργησε τίποτε απολύτως. Ωστόσο, χάσαμε τον αγώνα».

Στο ίδιο… μήκος κύμματος ήταν και ο αρχηγός της Αρσεναλ, Μάρτιν Όντεγκαρντ, ο οποίος επεσήμανε:

«Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσουμε. Εχω την εντύπωση ότι δεν δημιούργησαν τίποτε εκτός από το γκολ. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ νωρίς στην σεζόν, για να γνωρίζουμε τον αντίκτυπο αυτής της ήττας. Η Βίλα είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να τους συγχαρούμε. Είναι καλά οργανωμένοι και καλοί με την μπάλα, αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα».