Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ (24/9 16:00), επαίνεσε τον Ποστέκογλουε, ενώ μίλησε και για την επέκταση συμβολαίου του Μάρτιν Όντεγκααρντ.
«Τον εκτιμώ πολύ ως προπονητή. Ξέρω παίκτες που τον είχαν και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, προφανώς δεν είναι τυχαίο αυτό. Έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα της ομάδας. Αυτή είναι η ομορφιά του πρωταθλήματος, έχουμε κορυφαίους προπονητές και κάθε παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο», τόνισε ο Ισπανός προπονητής για τον συνάδελφό του.

Όσο για το νέο deal του συλλόγου με τον Όντεγκααρντ ως το 2028; «Είναι καλά νέα για τον σύλλογο και για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, το αξίζει πλήρως. Υπάρχουν αρκετά μονοπάτια για να φτάσετε εκεί που θέλετε, το νόημα είναι να βρείτε στο τέλος ένα μέρος στο οποίο θα νιώθετε άνετα, να σας εκτιμάνε και να μπορείτε να δείχνετε το ταλέντο σας. Πιστεύω πως βρήκε αυτό το μέρος ο Όντεγκααρντ. Είναι αγαπητός και σεβαστός από όλους».