Τελευταία στιγμή δεν στέριωσε η πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς, στη Χαλ.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού φάνταζε δεδομένη, αφού αφενός αυτή ήταν η εκτίμηση των Άγγλων ρεπόρτερ, ενώ ο 52χρονος κόουτς παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τη Γουίγκαν, στο πλευρό του ιδιοκτήτη του κλαμπ, Ατζούν. Ωστόσο, η υπόθεση «ναυάγησε».

«Μετά από εκτεταμένη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία οπότε αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ο Πέδρο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν αισθανόμαστε ότι ήμασταν σε θέση να φτάσουμε τις απαιτήσεις του, για αυτό τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του για την Χαλ και του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο αγγλικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, εκφράζεται η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Άντι Ντόσον, ο οποίος ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής μετά το «διαζύγιο» με τον Σότα Αρβελάτζε, ώστε να «τρέξει» την ομάδα μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής. Πάντως, δεν αλλάζουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του, καθώς συνεχίζεται η αναζήτηση για τη τεχνική ηγεσία της ομάδας.